Termeni si conditii

CONDITII DE UTILIZARE


Folosirea site-ului www.cosmetice-naturale.ro, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.cosmetice-naturale.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. SYSMED SRL furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea SYSMED SRL, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Societatea SYSMED SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.cosmetice-naturale.ro, a structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Site-ul www.cosmetice-naturale.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SYSMED SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. SYSMED SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.cosmetice-naturale.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

COMUNICARI ELECTRONICE

Operatiile efectuate prin intermediul site-ului www.cosmetice-naturale.ro (vizitarea, cumpararea de produse sau oferirea de reactii la adresa continutului site-ului si a calitatii produselor) presupun comunicarea in mod electronic. Se considera astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SYSMED SRL in mod electronic, prin e-mail sau prin anunturi pe site.

PLATA ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate Sysmed isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Sysmed. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Sysmed , pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea contact din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Imediat ce suma de plata este confirmata de catre procesatorul de plati https://plationline.ro/ Vanzatorul va trece la procesarea comenzii. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca si "cosmetice-naturale".

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri https://plationline.ro/ agreat de Sysmed, in cazul platii online;
  • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun - în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese - în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va contacta Sysmed la adresa de mail: secretariat@sysmed.ro sau tel: 021 242 25 85
In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  • pentru Comenzile achitate cu card online - prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
  • pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;
  • pentru  Comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intreg continutul site-ului www.cosmetice-naturale.ro (texte, imagini, butoane, programe, elemente de grafica web, date) este proprietatea SYSMED SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Ansamblul acestor elemente (site-ul in sine) este proprietatea exclusiva a societatii SYSMED SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SYSMED SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea sa sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

MARCI SI ACCESUL LA SITE

Societatea SYSMED SRL garanteaza utilizatorului accesul limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SYSMED SRL, fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.cosmetice-naturale.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile efectuate din interiorul contului personal. Societatea SYSMED SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SYSMED SRL numai in scopul declarat pe acest site. Informatiile din contul de inregistrare si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

CONFIDENTIALITATE

SYSMED SRL respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor care acceseaza acest site, precum si reglementarile legale privind informatiile personale. SYSMED SRL va retine datele ce permit identificarea unei persoane, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail si alte informatii, numai atunci cand aceste date sunt trimise de catre utilizator la adresa site-ului. Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia utilizatorilor pe site, cu date personale care au o functie de identificare, acestia isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe site in legatura cu respectivul formular. Proprietarul acestui site si/sau companiile cu care colaboreaza acesta vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a utilizatorului sau in scopurile care sunt prezentatate pe site. Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor si pentru a imbunatati produsele si serviciile apartinand proprietarului site-ului. Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii la adresa lui si-a produselor oferite, pot transmite sugestii sau informatii atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Societatea SYSMED SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea SYSMED SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SYSMED SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SYSMED SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta, dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SYSMED SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.cosmetice-naturale.ro.

SECURITATEA INFORMATIILOR

SYSMED SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SYSMED SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului care stau la baza functionarii site-ului si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.cosmetice-naturale.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea SYSMED SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

SYSMED SRL garanteaza calitatea produselor si deplina conformitate cu legislatia romana in domeniu. Totodata, toate produsele cosmetice vandute pe acest site au fost notificate Ministerului Sanatatii. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SYSMED SRL on line in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie analizata si solutionata in acela mai scurt timp posibil.

POLITICA DE RETURNARE

Clientul are dreptul de a notifica in scris firma SYSMED SRL, detinatorul site-ului www.cosmetice-naturale.ro, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.
Returnarea se poate face doar pentru produsele ce nu au suferit nici un fel de modificari, si care includ toate accesoriile si ambalaje originale.
Adresa de returnare a coletului: Sysmed SRL - Str. Soimarestilor nr. 24, sector 1, Bucuresti
Contravaloarea produselor va fi restituita integral. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 10 de zile.
ATENTIE! Nu se primesc coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor. Nu se primesc colete cu ramburs. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Sysmed SRL.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

Site-ul www.cosmetice-naturale.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile". SYSMED SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea produselor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SYSMED SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SYSMED SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii marcilor prezentate pe site, astfel incat SYSMED SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia SYSMED SRL de catre reprezentantii fiecareia dintre aceste marci in parte. SYSMED SRL nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de SYSMED SRL, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor societatii SYSMED SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de SYSMED SRL de la respectivul client. Dupa expedierea produselor, societatii SYSMED SRL nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. De asemenea, clientul nu mai poate returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata. SYSMED SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site a preturilor sau a altor date/detalii legate de produse. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit societatea SYSMED SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

POLITICA DE PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Societatea SYSMED SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SYSMED SRL. Preturile pot fi modificate in orice moment fara preaviz, SYSMED SRL neasumandu-si raspunderea pentru eventualele erori de introducere a datelor sau pentru datele incorecte furnizate de terti. Transportul produselor se face standard cu servficiul Fan Courier. Prin Fan Courier  coletul va ajunge la dvs conform tabelului de mai jos:

Serviciu 

Destinatie 

Plasare comanda

Livrare comanda 

Curier rapid

 Bucuresti

 

                           Romania

 

 

Bucuresti si Romania

 

Luni – Vineri (comenzi plasate pana in ora 16:00) 

ziua urmatoare (24h)

Luni – Vineri (comenzi plasate dupa ora 16:00)

1-2 zile (48h)

Vineri, dupa ora 16.00 si weekend

MartiTaxa de livrare a comenzilor este de 20 lei pentru comenzile expediate in Romania si 10 lei pentru comenzile expediate in Bucuresti.

 Valorile afisate includ tva. Aceasta taxa de livrare se va adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare.


Tarifele NU includ taxa de ramburs. La efectuarea unor produse retur, transportul va fi platit de catre client.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.


Cele mai recente oferte

Newsletter

Primesti oferte exclusive direct pe email!

Recomandarile noastre

Ulei pentru masaj, Greenland, cu masline, 100 ml
-24%

Ulei pentru masaj, Greenland, cu masline, 100 ml

  Este obtinut din Ulei de Masline presat la rece si ulei pur de Migdale dulci. Produsul este ideal pentru ...

22.00 lei
Unt corp, Greenland, cu masline, 150 ml

Unt corp, Greenland, cu masline, 150 ml

Este obtinut din Ulei de Masline presat la rece pentru a reface si hidrata pielea Dvs., imbogatit cu unt de Cacao, ...

47.00 lei
Unt corp, Greenland, cu mar verde, 150 ml

Unt corp, Greenland, cu mar verde, 150 ml

Produs 100% natural, continand extracte din pulpa de Mar, cu un parfum senzational. Continutul de unt de Shea si unt ...

45.00 lei
Sapun natural cu papaya si lamaie, Greenland, 100 ...
-26%

Sapun natural cu papaya si lamaie, Greenland, 100 ...

Sapunul cu o aroma minunata, combina uleiurile esentiale de papaya si lamaie cu uleiul de palmier. Produsul ce ...

23.00 lei
Set cadou, metalic, cu cocos, Greenland
-25%

Set cadou, metalic, cu cocos, Greenland

Setul cadou contine balsam de buze, crema de maini si unt de corp cu extracte de Cocos. Ingredientele  active ...

59.00 lei
Set cadou, Organza magic, Village Cosmetics

Set cadou, Organza magic, Village Cosmetics

SET ORGANZA MAGIC Pentru un rasfat in baie – VILLAGE COSMETICS Cadoul contine gel de dus 65 ml, ...

27.00 lei


Sigla PlatiOnline VerifiedByVISA Logo Mastercard SecureCode