Coșul meu

0 produse

Termeni şi condiţii

Site-ul  cosmetice-naturale.ro denumit in continuare " cosmetice-naturale.ro", este detinut si administrat de societatea SC SYSMED SRL., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 14507543, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1863/2002, cu capital social in valoare de 45.000 lei si cu sediul in Strada Soimarestilor nr. 31, Sector 1, Bucuresti, Romania, punct de lucru in Str. Soimarestilor, nr. 24, Sector 1, Bucuresti, Tel.: 0372 707 707; 0722 501 601 ; e-mail: office@sysmed.ro Navigarea pe site-ul  cosmetice-naturale.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa a termenilor de mai jos de catre orice Client. Site-ul  cosmetice-naturale.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. In caz de divergenta sau neintelegeri intre  cosmetice-naturale.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul  cosmetice-naturale.ro.

Consumator - orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale

Produse si servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si/sau Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – societatea Sysmed Srl., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 14507543, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1863/2002, cu capital social in valoare de   45.000 lei si cu sediul in Strada Soimarestilor nr. 31 Sector 1, Bucuresti, si punct de lucru in Str. Soimarestilor, nr. 24, Sector 1, Bucuresti, Tel.: 0372 707 707; 0722 501 601 ; e-mail: office@sysmed.ro.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si/sau Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului  cosmetice-naturale.ro : imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea SC SYSMED SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC SYSMED SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. cosmetice-naturale.ro si logo-ul cosmetice-naturale.ro sunt marci inregistrate ale SC SYSMED SRL.

SC SYSMED SRL poate oferi Utilizatorului/Clientului la solicitarea expresa a acestuia, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului  cosmetice-naturale.ro Utilizarea pe  cosmetice-naturale.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva.  cosmetice-naturale.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

Exonerarea de raspundere

SC SYSMED SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la  cosmetice-naturale.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu,  cosmetice-naturale.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. SC SYSMED SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. Informatiile incluse pe  cosmetice-naturale.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa office@sysmed.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare. Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care sunt publicate in sectiunile blog literar, comunitate culturala si recenzii sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a  cosmetice-naturale.ro Site-ul  cosmetice-naturale.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire). Site-ul cosmetice-naturale.ro, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar cosmetice-naturale.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Limita accesului la Site

Utilizatorii site-ului cosmetice-naturale.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu  cosmetice-naturale.ro nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. Site-ul cosmetice-naturale.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda  cosmetice-naturale.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, data si locul nasterii, telefon, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail.

Prin crearea contului si, implicit completarea datelor in formularul de creare cont, clientul declara ca accepta expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie colectate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Vanzator, persoanele afiliate si partenerii contractuali ai acestora si sa poate fi transferate de catre Vanzatori acestora sau altor entitatati din tara sau strainatate in scopul derularii de catre Vanzator, persoanele afiliate si partenerii contractuali ai acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing (inclusiv campanii promotionale organizate de catre Vanzator si/sau de alti parteneri contractuali), de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe  cosmetice-naturale.ro, va primi comunicari comerciale din partea cosmetice-naturale.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare. Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale,  cosmetice-naturale.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cosmetice-naturale.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de UtilizatoriScopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe  cosmetice-naturale.ro informarea Clientilor privind evolutia si starea ComenzilorCompletarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a cosmetice-naturale.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre  cosmetice-naturale.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare. Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul SC SYSMED SRL. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii ComenzilorIn cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre cosmetice-naturale.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate. Site-ul  cosmetice-naturale.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate face raspunzator pe  cosmetice-naturale.ro pentru niciun fel de prejudiciu. Not keeping data: Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre cosmetice-naturale.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor. 3D Secure: 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul cosmetice-naturale.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Magazinul  cosmetice-naturale.ro  poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

Pretul - Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente sunt detaliate pe Site inainte de plasarea Comenzii de catre Client. Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului  cosmetice-naturale.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A. conform prevederilor legale in vigoare la momentul comercializarii acestor produse si/sau servicii.

Comanda - Produsele si/sau Serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului. Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va fi raspunzator pentru orice consecinta determinate de aceste erori (ca de exemplu, fara a se limita la Comanda intarziata, transmisa gresit, etc). Site-ul  cosmetice-naturale.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului. Totodata, in acest caz,  cosmetice-naturale.ro nu poate fi tinut raspunzator pentru orice eventual prejudiciu suferit de Client ca urmare a intarzierii in livrarea ComenziiPrin finalizarea comenzii, Clientul declara in mod expres ca este de acord ca un reprezentant  cosmetice-naturale.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon) pentru confirmarea  Comenzii. E-mailul prin intermediul caruia Clientul este informat asupra Comenzii plasate pe site-ul  cosmetice-naturale.ro este doar o confirmare de primire a Comenzii din partea Clientului, . Contractul pentru Produsele si/sau Serviciile comandate urmand a fi incheiat in mod valabil in conditiile mai jos mentionate. In cazul Comenzilor ce contin Produse cu livrare din stocul propriu, confirmarea privind livrarea acestora se va realiza in 24-48 de ore de la inregistrarea acestora pe site. Site-ul  cosmetice-naturale.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca Clientul sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

 • esuarea / invalidarea tranzactiei online;
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
 • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
 • activitatea Clientului poate produce daune site-uluicosmetice-naturale.ro /partenerilor;
 • cel putin 2 (doua) livrari consecutiv esuate;
 • alte motive obiective: de exemplu fara a se limita la situatia in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta,  cosmetice-naturale.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site. In anumite situatii si pentru motive justificate, cosmetice-naturale.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii cosmetice-naturale.ro va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata (in cazul in care contravaloarea Produselor a fost achitata anterior de Client). Contractul se considera incheiat intre Client si site-ul cosmetice-naturale.ro in momentul primirii de catre Client de la  cosmetice-naturale.ro, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a ComenziiIn cazul in care un Produs si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre  cosmetice-naturale.ro, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si, in cazul in care Clientul a achitat anterior acestei informari contravaloarea Produsului si/sau Serviciului, sa returnam in contul Clientului contravaloarea Produsului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care cosmetice-naturale.roa luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de incetare a Contractului.

Facturare – plati - Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Facturile emise de Vanzator pentru Produsele aferente unor Comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite Clientului prin email la momentul confirmarii Comenzii de catre Vanzator. Facturile aferente unor Produse care nu au fost preluate de catre Client vor fi anulate de catre Vanzator la momentul la care aceste Produse vor fi restituite de curier. Plata se poate face online (card bancar) sau ramburs. 

Important :

Este obligatoriu de informat imediat Banca in cazul in care Echipamentele puse la dispozitie de aceasta nu functioneaza in conditiile stabilite. Banca va trece la solutionarea cazului semnalat in maxim 48 de ore de la momentul primirii notificarii scrise. In cazul cardurilor cu banda magnetica, cosmetice-naturale.ro se obliga sa verifice identitatea fiecarui detinator de card prin solicitarea codului PIN la fiecare tranzactie si semnarea chitantei POS de catre acesta in dublu exemplar sau doar semnarea chitantei POS in cazul acceptarii altor carduri la POS-ul Bancii. Semnatura de pe chitanta POS trebuie sa fie aceeasi cu cea de pe spatele cardului. In cazul in care cardul nu este semnat, cosmetice-naturale.ro trebuie sa solicite clientului sa isi dovedeasca identitatea prin documente precum: buletin, cartea de identitate pentru cetatenii romani sau pasaportul/permis de rezidenta pentru straini, si sa ii ceara clientului sa semneze cardul in fata sa, inainte de efectuarea tranzactiei. Semnatura trebuie sa fie aceeasi cu cea din documentul de identitate, in conditiile in care documentul de identitate prezinta semnatura (buletin de identitate, pasaport, permis de rezidenta pentru straini). In cazul cardurilor cu CHIP,  cosmetice-naturale.ro se obliga sa verifice identitatea fiecarui detinator de card prin citirea CHIP-ului de catre POS si/ sausolicitarea codului PIN. In caz de suspiciune,  cosmetice-naturale.ro are dreptul de a solicita documentele mentionate mai si, in cazul in care nu au fost prezentate, sa refuze tranzactia. In astfel de situatii  cosmetice-naturale.ro se obliga sa anunte imediat Banca cosmetice-naturale.rose obliga ca, in cazul in care Banca solicita prin sistemul de plata cu cardul retinerea acestuia, sa faca tot posibilul pentru a retine cardul, fara ca situatia sa devina periculoasa. Cardul retinut va fi inapoiat Bancii prin completarea unui Proces Verbal.  cosmetice-naturale.ro se obliga ca, in cazul in care un Detinator de card a uitat cardul in incinta punctului de vanzare, sa comunice imediat telefonic acest lucru Bancii. Cardul va fi predat Bancii prin completarea unui Proces Verbal.

Garantia - Pentru produsele achizitionate din magazinul online cosmetice-naturale.ro se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

 • produsul sa fi fost cumparat de la cosmetice-naturale.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 • sa respecte instructiunile de folosire si intretinere si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
 • sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal( factura sau bon fiscal) cu care a cumparat produsul. Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie.

Cauze de pierdere a garantiei:

 • avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;
 • defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, intretinere, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;
 • deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
 • inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
 • distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

cosmetice-naturale.ro nu ofera garantia comerciala Clientilor:

 • dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului;
 • in cazul in care Clientul nu a respectat instructiunile de utilizare, intretinere, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare.

Conditiile de acordare a garantiilor legale de conformitate si a garantiilor comerciale sunt cele prevazute in legislatia in vigoare cat si cele furnizate de producatori Vanzatorului.

Livrarea - Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a ComenziiPentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 24-48 de ore de la data confirmarii Comenzii de catre VanzatorPentru produsele care vor fi ridicate personal de Client la unul din pick-up point-urile Vanzatorului conform optiunii Clientului, Vanzatorul va fi indreptatit sa perceapa o taxa de ambalare. In cazul in care Vanzatorul va opta pentru perceperea acestei taxe de ambalare, valoarea acesteia va fi comunicata Clientului pe site inainte de a plasa comanda. Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului, prin Curier sau ridicare personala (optiuni disponibile in pagina de finalizare a comenzii). Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus. Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja plasate. In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), SC SYSMED SRL va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar SC SYSMED SRL va livra produsele conform Comenzii astfel modificate. Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul este de acord ca SC SYSMED SRL sa livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate. Daca Clientul isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului in termen de 30 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt in sarcina SC SYSMED SRL In cazul comenzilor cu ridicare personala, achitate online, este necesar ca persoana care va prelua coletul sa prezinte la punctul de ridicare un act de identitate al persoanei care a inregistrat comanda.

Atentie! In perioada Black Friday, avand in vedere volumul mare de comenzi inregistrate de Vanzator, termenul de livrare al comenzilor poate suferi modificari fata de termenul estimat initial, insa acesta desigur nu va depasi termenul legal de livrare, de pana la 4 zile de la data Confirmarii Comenzii.

Conditii de livrare - La solicitarea cosmetice-naturale.ro, sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator. In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii. Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus. In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda. Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site. Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului. Livrarea se considera a fi indeplinita de catre cosmetice-naturale.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

Receptia produselor - Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). Deasemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.Prin semnarea fara obiectiuni a bonului de livrare (in cazul livrarii prin curier) sau a oricarui alt document (in cazul ridicarii de la unul din centrele Vanzatorului) de catre Client la momentul receptiei Produsului, Clientul recunoaste in mod expres primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate iar orice reclamatie ulterioara cu privire la viciile aparente ale Produselor nu va fi luata in considerare. 

Campaniile promotionale. Codurile promotionale oferite de cosmetice-naturale.ro prin orice promotii sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata in e-mailul de transmitere a codului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. De mentionat este faptul ca unele produse sunt incadrate in categoria "Exceptii", produse asupra carora nu se pot aplica coduri promotionale, ci se achizitioneaza la pretul afisat pe site. Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasata. Intr-o Comanda se poate folosi un singur cod promotional, pagina de Comanda nu permite utilizarea mai multor coduri in aceeasi Comanda. Pentru eligibilitatea la o promotie nu este luata in calcul valoarea transportului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. Promotiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplica pentru fiecare livrare. In cazul in care un cod promotional a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promotional respectiv exclusiv in scris, printr-un e-mail pe adresa office@sysmed.ro , care sa contina id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului si codul promotional. Acestea se reactiveaza pe o perioada de maxim 30 de zile calendaristice. Atentie! Promotiile pe cosmetice-naturale.ro nu se cumuleaza intre ele, se aplica reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc) ca regula, cu exceptia situatiilor in care este mentionat altfel in promotie. De asemenea, in cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii. Anumite campanii promotionale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat in regulamentul campaniei respective. cosmetice-naturale.ro stabileste unilateral sau in colaborare cu anumiti furnizori ai sai regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza pe  cosmetice-naturale.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil.  cosmetice-naturale.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila. In cazul unei campanii promotionale oraganizate de  cosmetice-naturale.ro, acesta, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazine, etc.). Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Metode de plata

 Cosmetice-naturale.ro (cosmetice-naturale.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Pentru Bucuresti costul livrarii este de 10 lei, iar pentru livrarea in alte localitati din Romania este de 15 lei. 

Livrarea se face cu companii de curierat rapid si dureaza in medie 48 de ore din momentul comenzii.

Plata la sediu

Plata se efectueaza integral la punctul de lucru din Str. Soimarestilor, nr. 24, Sector 1, Bucuresti de Luni pana Vineri intre orele 08:30-18:30, in numerar sau card.

Plata online - PlatiOnline.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.
Pentru moment, sistemul PlatiOnline.ro accepta pentru efectuarea tranzactiilor doar cardurile emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron, atat carduri de credit, cat si de debit.
Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).
Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON, EUR si USD.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. 
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastra.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Sysmed Srl

Politica de retur. Comenzile cu livrare pe teritoriul Romaniei sunt eligibile pentru retur iar costurile de transport intra in sarcina clientului. Adresa la care se trimit coletele de retur este: Depozit SC SYSMED SRL str. Soimarestilor, nr. 24, sector 1, Bucuresti.

Modalitati si termene de returnare a produselor. Clientul se obliga sa notifice  cosmetice-naturale.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la office@sysmed.ro,  sau prin telefon la numarul 0372. 707 707 sau sa efectueze returul prin facilitatea de retururi on-line ce se poate gasi in contul de utilizator, in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar,  cosmetice-naturale.ro poate refuza coletul. Informatiile necesare care trebuie furnizate cosmetice-naturale.ro pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:

 • data expedierii coletului;
 • numarul Comenzii;
 • suma de returnat;
 • adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;
 • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar)

La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului, cosmetice-naturale.ro efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului/elor returnate nu intra in responsabilitatea Sysmed Srl, acestea urmand a fi asumate de client.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 3-30 de zile de la acceptarea returului.

FOARTE IMPORTANT!

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora ( lipsa sau deteriorarea ambalajului, starea produsului, etc.)  Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu  cosmetice-naturale.ro). In conformitate cu legea in vigoare,  cosmetice-naturale.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor

 • sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client, ( produsele din categoria Cosmetice si cele din categoria Ingrijire personala)
 • dupa livrare, potrivit naturii lor, inseparabil amestecate cu alte asemenea elemente;
 • Din categoria Parfumuri care nu au pulverizator
 • Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.
 • Produsele alimentare nu pot fi returnate.
 • Produsele de ingrijire personala care au fost desigilate nu vor fi acceptate la retur conform legii in vigoare.
 • Nu se vor accepta retur produsele care au sigiliul deteriorat sau lipsa.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.  Ambalajele sunt considerate parte a produsului. Te rugam sa completezi formularul de retur in cel tarziu a 30-a zi calendaristica de la data livrarii, dupa acesta data cererile nu vor fi luate in calcul.

Termene de returnare a banilor. Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care cosmetice-naturale.ro este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

 Exercitarea dreptului de retragere - In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata,  cosmetice-naturale.ro se obliga sa returneze suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Client in ceea ce priveste deciziei sa de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

 1. pentru Comenzile achitate cu card online - prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar - prin virament bancar;
 3. Clientul va informa cosmetice-naturale.ro in ceea ce priveste intentia sa de retragere din contract prin completarea formularului de returnare produs din contul de client.

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului  cosmetice-naturale.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri. Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor   cosmetice-naturale.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor cosmetice-naturale.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform prevederilor legale in vigoare.

Dispozitii finale - Nulitatea oricarei clauze a Termenilor si conditiilor, partiala sau integrala, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze sau parti de clauze. In cazul in care anumite clauze ale Termenilor si conditiilor devin inoperante in intreg sau partial, sau in cazul in care un punct nu a fost inclus in Termeni si conditii, acestea nu vor afecta valabilitatea celorlalte clauze. Clauza inoperanta sau nementionata va fi inlocuita cu o clauza corespunzatoare care, in masura acceptabila legal, se apropie cel mai mult de ceea ce Partile contractante au intentionat sau, urmarind conceptia si exprimarea Termenilor si conditiilor, se obtine ceea ce se intentioneaza dupa avizarea despre clauza lipsa sau inoperanta.

Prevederile Termenilor si conditiilor se completeaza cu dispozitiile Codului civil precum si cu dispozitiile legislatiei in vigoare aplicabile raporturilor juridice dintre  cosmetice-naturale.ro si client.